035-2400152 info@pecg.nl

Wie zijn wij?

Over ons

Het PECG bestaat uit de disciplines fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek. Deze disciplines werken in de thuissituatie van de cliënt of in een zorginstelling nauw met elkaar samen. Dit maakt dat er een centraal punt ontstaat waaruit de zorg aan de cliënt geboden wordt.

Over PECG

De therapeuten in het samenwerkingsverband zijn al jaren werkzaam in de praktijk en thuissituatie; ze zijn ervaren in zowel de intramurale als extramurale setting en gedisciplineerd.

De therapeuten van het PECG streven naar de beste zorg voor de cliënt. De disciplines zijn allemaal werkzaam in de omgeving het Gooi en omstreken. Samen zullen ze vanuit de praktijk overkoepelend opereren in de thuissituatie. Deze vorm van samenwerking is efficiënt en prettig voor de cliënt en verwijzers.

Wij werken samen

Fysiotherapie

Ergpotherapie

Diëtetiek

Logopedie

Disciplines

Om succesvol samen te kunnen werken, moeten alle neuzen in de organisatie goed dezelfde richting op wijzen. De cliënt staat altijd centraal. De zorg en de dienstverlening staan volledig in het teken van de cliënt. De disciplines binnen dit zorgcentrum werken samen aan verbeterde zorg voor de cliënt.

Goed onderling contact
ContactKwaliteit van zorg komt tot stand door goed contact tussen zorgverlener en cliënt. Alleen door te weten wat belangrijk is voor de cliënten kunnen zorgverleners hen de zorg geven die zij nodig hebben.

Door onze samenwerking tussen verschillende disciplines bieden wij zorg op maat aan de cliënt.